REDŽI MILER PRUŽA PODRŠKU KRISU POLU: Finiks večeras mora da pobedi ukoliko želi da ostane u igri!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2021, 23:18

REDŽI MILER PRUŽA PODRŠKU KRISU POLU: Finiks večeras mora da pobedi ukoliko želi da ostane u igri!

Finiks Sansi igraju protiv Baksa odlučujući meč u finalu NBA lige. Kris Pol je predvodnik ekipe Sansa koja je uspela da se plasira u finale NBA lige. Oni su vodili sa 2:0 u serijama, ali je zatim Milvoki napravio preokret i poveo sa 3:2. Ukoliko Milvoki slavi u 6. meču na svom terenu, postaće šampioni […]
The post REDŽI MILER PRUŽA PODRŠKU KRISU POLU: Finiks večeras mora da pobedi ukoliko želi da ostane u igri! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Veliki si, Janise! Nestvarnih 50 Adetokumba za titulu Baksa!

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2021, 06:10

Košarkaši Milvoki Baksa novi su šampioni NBA lige! Oni su savladali Finiks Sanse sa 105:98 kod kuće i tako su sa 4-2 u pobedama bili bolji u velikom finalu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.