RAŠIĆ: Jokić će morati da pojača dominaciju, biće jaka kampanja protiv njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2024, 15:42

RAŠIĆ: Jokić će morati da pojača dominaciju, biće jaka kampanja protiv njega

Nekadašnji reprezentativac Srbije Aleksandar Rašić izjavio je da je košarkaš Denvera Nikola Jokić zasluženo proglašen za najkorisnijeg (MVP) igrača NBA lige. Jokić je prošle noći treći put osvojio ovo laskavo priznanje u poslednje četiri godine i postao tek deveti igrač sa tri ili više MVP priznanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nekadašnji Jokićev saigrač i bivši kapiten Partizana o braći najboljeg košarkaša NBA lige: Nemanja i Strahinja su odlični momci, biju samo one koji to i zasluže

Izvor: Danas, 09.Maj.2024

Francuski košarkaš Žofri Lovernj izjavio je da svi treba da imaju braću kao što ima Nikola Jokić i dodao da Strahinja i Nemanja imaju velike zasluge za uspešnu karijeru centra Denvera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.