RAMPA OD NBA LIGE: Dončić ne igra za Sloveniju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 17:39

RAMPA OD NBA LIGE: Dončić ne igra za Sloveniju (FOTO)

Zmajčeki bez najboljeg igrača u kvalifikacionim prozorima.

Luka Dončić imao je veliku želju da zaigra za reprezentaciju Slovenije u predstojećim kvalifikacionim prozorima za Evropsko prvenstvo, ali od toga neće biti ništa.

Predsednik Koašrkaškog saveza Slovenije Matej Erjavec otkrio je da, uprkos Dončićevoj želji da bude u reprezentaciji, Slovenija neće moći da računa na njega jer to nije dozvolila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA liga, tačnije FIBA i NBA liga nisu postigli dogovor.

Strong desire to play for Slovenia in #EuroBasket qualifiers not enough for @luka7doncic #NBA #FIBAhttps://t.co/Q5j7JXStjk

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) November 24, 2020

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Ovo nije usamljen slučaj zbog toga što nema dogovora između FIBA i NBA, a to je potvrdio pre oko mesec dana i selektor Francuske Vensan Kole koji u kvalifikacionim prozorima neće moći da računan a igrače iz najjače košarkaške lige na svetu. Slovenija će u kvalifikacijama 28. i 30. novembra igrati protiv Mađarske i Ukrajine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.