Prvi tripl-dabl u karijeri Kavaja Lenarda

Izvor: RTS, 25.Jan.2020, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi tripl-dabl u karijeri Kavaja Lenarda

Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su Majmi na Floridi 122:117 a Kavaj Lenard ostvario je prvi tripl-dabl učinak u karijeri!
Neverovatan je podatak da je jedan od najboljih košarkaša današnjice Kavaj Lenard tek na meču protiv Majmija stigao do svog prvog tripl-dabl učinka u karijeri.

Klipersi su slavili a Kavaj je na Floiridi odigrao 502. utakmicu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA ligi i zabeležio 33 poena i po 10 skokova i asistencija.
Fantastični Lenard ove sezone prosečno postiže 27.1 poen, uz 7.4 skoka i 5 asistencija.
Lenard je podršku imao u Lendriju Šametu koji je postigao 22, dok je Montrezl Harel dodao 15 poena. Ekipu sa Floride predvodio je Džimi Batler sa 20 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lenardov prvi tripl-dabl u karijeri nakon 613 utakmica, Harden 0/6 sa distance, devet trojki Rasela nedovoljno za Ratnike

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2020

Možda Kavaj Lenard već godinama dominira NBA ligom, dolazi do visokih cifara iz nedelje u nedelju i piše lepe stranice u već do sada prilično bogatoj karijeri, ali jednu stvar za sve to vreme nije uspeo da učini. Sve do ove večeri. Sjajni košarkaš Los Anđeles Klipersa je nakon 613 utakmica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.