Prva pobeda Lejkersa u pripremnom periodu, Indijana nadigrala Hjuston

Izvor: RTS, 05.Okt.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Lejkersa u pripremnom periodu, Indijana nadigrala Hjuston

Protekle noći u NBA predsezone su dve utakmuce u kojima su LA Lejkersi nadigrali Sakramento sa 128:123, a Indijana je savladala Hjuston sa 110:100. U Lejkersima blistao Brendon Ingram sa 31 poenom, a naši internacionalci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zbog oporavka od povreda nisu bili na parketu.
Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Sakramenta odigrali su uzbudljiv meč sa dramatičnom završnicom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kojoj su Lejkersi došli do prve pobede u pripremnom periodu.

Tim je predvodio Brendon Ingram sa 31 poenom, 9 skokova i 3 asistencije, a ratili su ga Kuzma sa 17 poena, 6 skokova i 3 asistencije i Lebron Džejms koji je igrao 17 minuta u prvom poluvremenu i za to vreme postigao 18 poena uz 3 skoka i 4 asistencije.
Na strani Kingsa najbolji su bili Marvin Begli sa 19 poena uz 10 skokova i D‘Eron Foks kojije za 18 minuta postigao 18 poena uz 5 asistencija.
Naši internacionalci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica zbog oporavka od povreda nisu bili na parketu. Bogdan Bogdanović oporavlja se od operacije kolena i propustiće verovatno prve dve-tri nedelje sezone, a Nemanja Bjelica takođe nije igrao zbog bola u kolenu.
U drugom meču Indijana je savladala Hjuston sa 110:100 najviše zahvaljujući Viktoru Oladipou koji je meč završio sa 24 poena , 4 skoka i 2 asistencije.
Kori Džozef dodao je 14 poena, Ti-Džej Lif i Samer upisali su po 13, Majls Tarner imao je 11 poena i 5 skokova, a Bojan Bogdanović je dodao 11 poena i po 3 skoka i asistencije.
Na drugoj strani Džejms Harden je na terenu proveo 30 minuta uz 17 poena, 5 skokova i 10 asistencija, Karmelo Entoni je ubacio je 16 poena, Karter-Vilijams 15, Gordon i Džejms Enis po 12, dok je Kris Pol zabeležio 6 poena, 4 skoka i 5 asistencija.
Nova NBA sezona počinje 16. oktobra.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lebron: Ingram je sjajan, vidim nešto posebno u njemu

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms nahvalio je mladog saigrača Brendona Ingrama posle pobede nad Sakramento Kingsima u predsezoni (128:123)...Ingram (21) blistao je u duelu sa Kingsima sa 32 poena, devet skokova i tri asistencije i još jednom pokazao o kakvom je talentu reč..."Bio je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.