Poznati NBA igrač zaprosio devojku, buduća mlada bila je u toplesu FOTO

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati NBA igrač zaprosio devojku, buduća mlada bila je u toplesu FOTO

Prosidba je velika stvar u životu svake žene.

NBA veteran Joakim Noa zaprosio je manekenku i Viktorijinog anđela Lais Ribeiro, a učinio je to na festivalu Burning Man.

28-godišnja manekenka srećnu vest objavila je na Instagramu.

"Malo kasnim s fotografijama s Burning Mana i naravno da nisam taknula telefon 5 dana i nemam ni jednu fotografiju, ali hvala mom najboljem prijatelju, uhvatio je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najboljih momenata u mom životu", napisala je.

"Noa me je iznenadio na mom omiljenom mestu i zaprosio me. Ne mogu biti srećnija. Ljudi, venčaćemo se", dodala je.

Noa koji je prošle sezone igrao za Memphis Grizzliese i sam se oglasio na Instagramu, gde je napisao kako je zaprositi nju bila najlakša odluka u njegovom životu i dodao kako scene s festivala nikad neće zaboraviti, piše index.hr.

Par je počeo da se zabavlja 2018. godine, a na društvenim mrežama stižu im čestitke sa svih strana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.