Porzingis: Jokić je neverovatan, pokupio sam neke fore VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 19:03

Porzingis: Jokić je neverovatan, pokupio sam neke fore VIDEO

Igrač Bostona Kristaps Porzingis izjavio je da je Nikola Jokić jednostavno neverovatan košarkaš.

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je 20. tripl dabl u sezoni, a 125. u NBA karijeri, pošto je u pobedi Denvera nad Bostonom, najboljom ekipom u ligi (115:109) upisao 32 poena (11/18 iz igre, 10/10 slobodna bacanja) uz po 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta na parketu.

"Jednostavno, on je neverovatan košarkaš. Čak sam i pokupio neke fore iz duela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njim. Toliko je pametan, snalažljiv, radi toliko stvari koje vi ne možete da vidite koje pomažu ekipi da pobedi. To je izuzetno. Kada probate da ga udvojite makar i na trenutak, odmah pronalazi Gordona ili nekog drugo. To samo govori o njegovoj vrednosti i koliko toga radi za Denver. Jako ga je teško zaustaviti", istakao je Porzingis za NBA TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.