Porazi Denvera i Atlante uprkos dobrim rolama Jokića i Bogdanovića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2022, 09:20

Porazi Denvera i Atlante uprkos dobrim rolama Jokića i Bogdanovića (VIDEO)

Protekle noći u NBA ligi timovi srpskih asova pretrpeli su poraze uprkos njihovoj dobroj igri. Denver je pregažen u Kolaradu od Bostona sa 104:124 iako je Nikola Jokić cio ponovo najefikasniji u svom timu, a Atlanta je izgubila u Džordžiji od Nju Orleansa sa 112:117 uz odličnu igru Bogdana Bogdanovića.

Denver je ubedljivo nadigran od Bostona na svom parketu i došao do drugog poraza u nizu a Nikola Jokić je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << loše veče uprkos tome što je bio najefikasniji u svom timu.

Meč je završio sa 23 postignuta poena iako ga šut nije hteo. Pogodio je samo osam puta iz 23 pokušaja iz igre a šut za tri poena je pogodio samo dva puta iz 6 pokušaja. Uz to je imao osam skokova i četiri asistencije.

Skromno su ga pratili Eron Gordon sa 13 poena i veteran, centar Demarkus Kazins sa 12 postignutih poena.

U pobedničkom timu Džejlen Braun i Džejson Tejtum su bili najefikasniji igrači meča sa postignutih po 30 poena za tim iz Masačusetsa.

Posle ovog poraza Denver je ostao šesti na Zapadu, ali i dalje imaju šanse za što bolju startnu poziciju pred plej-of narednog meseca.



I Atlanta je poražena od Nju Orleansa sa 112:117 na svom terenu, a Bogdan Bogdanović je na parketu proveo skoro 33 minuta.

Iako ni njega nije najbolje služio šut, Bogdanović je meč završio sa 21 postignutim poenom uz četiri skoka i tri asistencije, a pogodio je samo dve trojke iz 9 pokušaja.

U timu Atlante najbolji je bio italijanski bek Danilo Galinari sa 27 poena, a Trej Jang je stao na 21 kao i naš košarkaš.

U pobedničkom timu predvodio je litvanski centar Jonas Valančijunas sa 26 poena i 12 skokova, a pratio ga je bek Si Džej Mekalum sa 25 poena.

Atlanta uprkos porazu i dalje drži 10. poziciju na Istoku, poslednje mesto koje vodi u plej-in.



I tim Nemanje Bjelice je poražen na svom parrketu od San Antonija sa 108:110 uz odličnu igru Džoša Ričardsona koji je meč završio sa 25 poena.

Bjelica je 25 minuta igre ubacio devet poena, a imao je po četiri skoka i asistencije.

U odsutvu povređenog Stefa Karija zbog povrede stopala, najbolji u timu „Ratnika" bio je Džordan Pul sa 28, dok je Klej Tompson ubacio 24 poena.

Meč je obeležilo i isključenje Drejmonda Grina posle prigovora sudiji sredinom treće četvrtine.

Nedelja:

Hjuston - Memfis 98:122

Indijana - Portland 129:98

Atlanta - Nju Orleans 112:117

Orlando - Oklahoma 90:85

Sakramento - Finiks 110:110 - 124:127 produžetak

Ponedeljak:

Njujork - Juta 93:108

Denver - Boston 104:124

Golden Stejt - San Antonio 108:110

Filadelfija - Tornoto 88:93

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.