Poraz jedina kazna - bez suspenzije Smita

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz jedina kazna - bez suspenzije Smita

NBA neće kazniti Džej Ar Smita zbog guranja Ala Horforda u završnici drugog meča finalne serije Istočne konferencije, u kojoj je Boston pobedio Klivlend, prenose mediji.

Boston Seltiksi su trijumfovali i u drugom duelu finala Istoka na svom terenu protiv Klivlend Kavalirsa rezultatom 107:94.

Nešto manje od četiri minuta ostalo je do kraja četvrte četvrtine kada je Horford krenuo na koš. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u skoku ga je odgurnuo Smit.

"Pokušao sam da ga sprečim da postigne koš. Bio je to dobar, težak faul", kazao je Smit, koji nije ni isključen zbog grubog prekršaja.

Prvi meč u Klivlendu, a treći u seriji, na programu je u nedelju ujutru.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.