Popoviću otkazao i košarkaš Klipersa!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popoviću otkazao i košarkaš Klipersa!

Pred selektorom "Drim tima" sve teži zadatak.

U moru otkaza selektoru Sjedinjenih američkih država Gregu Popoviću usledio je još jedan.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Lendri Šamet otkazao je učešće na Mundobasketu u Kini.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, bek šuter Klipersa eli da se što bolje pripremi za narednu sezonu u kojoj je ekipa iz Los Anđelesa jedan od glavnih favorita za NBA titulu.

"Lendri je zahvalan na prilici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja mu je pružena i nada se da će se u budućnosti naći reprezentativnom spisku", izjavio je Šametov agent Džordž Langberg.

Mladi košarkaš Klipersa ima 22 godine, pohađao je Vičita Stejt koledž tri godine, da bi ga prošle sezone Filadelfija izabrala kao 26. pika na draftu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni Džulijus Rendl neće u Kinu

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2019, 18:30

Iz dana u dan, situacija u reprezentaciji SAD-a postaje sve komplikovanija i zamršenija. Brojni košarkaši su već otkazali učešće na predstojećem Mundobasketu, neki drugi su nakandno pozvani na okupljanje u kamp, ali selektoru Gregu Popoviču neće biti nimalo lako da na kraju sastavi tim. Pogotovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.