Izvor: RTS, 03.Feb.2021, 21:42

Pokuševski poslat u razvojnu ligu

Srpski košarkaš iz redova Oklahome Aleksej Pokuševski, karijeru nastavlja u razvojnoj NBA ligi, saopštili su "tanderi".
Pokuševski je na ovogodišnjem NBA draftu izabran kao 17, pik od strane Oklahome i tako postao najmlađi član najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu.

Srpski košarkaš je na 17 mečeva ove sezone u proseku beležio oko tri poena, tri skoka i jednu asistenciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Na poslednjem nastupu u porazu Oklahome od Hjustona, "Poku" je imao dva poena, tri skoka i po asistenciju i blokadu, za 20 minuta provedenih na parketu.
Uprava "tandera" odlučila je da Pokuševskog, zajedno sa još tri igrača, pošalje u razvojnu ligu u svoj klub Oklahoma Siti Blu.
Pokuševski će morati da se dokazuje u razvojnom timu, kako bi zaradio povratak u roster Oklahome, koja je sezonu započela sa skorom 8-11. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.