Poklonite se Kralju (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklonite se "Kralju" (video)

Lebron Džejms od sinoć je u elitnom društvu.

Košarkaš Klivlenda Lebron Džejms postao je u noći između utorka i srede tek sedmi igrač u istoriji NBA lige koji je postigao 30.000 i više poena.

"Nisam potpuno zadovoljan kada god nešto uradim, bilo da smo pobedili ili izgubili. Radujem se trenutku kada sednem sa porodicom i prijateljima i uz vino razgovaramo o svim mojim dostignućima", rekao je Džejms posle utakmice.

Džejms je u porazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klivlenda od San Antonia 33 godine i 23 dana je postao najmladji igrač koji je to uradio.

On je u toj utakmici dao 28 poena, a bilo mu je potrebno sedam da bi ušao u istoriju.

Više poena od njega u NBA ligi dali su samo Kobi Brajant, Vilt Čembrlen, Karl Meloun, Karim Abdul-Džabar, Dirk Novicki i Majkl Džordan.

Lebron Džejms je postao prvi ikada koji ima najmanje 30.000 poena, 7.000 asistencija i 7.000 skokova u NBA ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Top 5 - Lebronov ulazak u elitu obeležio veče (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2018

Sinoć je odigrano pet mečeva u okviru NBA lige, ovo su potezi koji su obeležili veče...Talentovani plejmejker Sparsa Dežonte Marej našao se na petom mestu liste, Sparsi su odlično poveli kontru, Bertans je proigrao Mareja, koji je loptu efektno zakucao u koš Kavsa...Eron Gordon je protiv Kingsa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.