Pojavio se neko ko Džordana nije stavio u idealnu NBA petorku

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se neko ko Džordana nije stavio u idealnu NBA petorku

Karl Meloun svrstan je u 50 najboljih košarakaša koji su ikada nastupili u NBA ligi, ali se on prvi usudio da Majkla Džordana ne stavi u idealnu petorku najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu.

Legendarni as Jute Džez smatra da bi idealna NBA petorka trebalo da glasi: Džon Stokton na poziciji organizatora igre, Oskar Robertson kao bek-šuter, krilo - Džordanov saigrač iz slavnih vremena Čikago >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bulsa, Skoti Pipen, drugo krilo - Lebron Džejms, centar - Vilt Čembrlen.

Kada je u "Den Patrik šou" upitan da li je on to zaljubljen u Pipena, čim je njemu dao mesto u petorci a ne Džordanu, slavni "poštar", koji se ovog leta vraća u Jutu, rekao je:

"Ne, zaljubljen sam u Lebrona".

Karl Meloun je očigledno dobro zapamtio kao je Džordan maltretirao njegovu Jutu u NBA finalima 1997. i 1998. godine, kada je zvezda Čikaga u oba navrata izabrana za MVP igrača finalnih serija, što i ne čudi jer je Bulse odveo do titula uz rezultate 4-2.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.