Pohvale iz redova šampiona: Luka Dončić je već za Ol star

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pohvale iz redova šampiona: Luka Dončić je već za Ol star

Trener aktuelnih dvostrukih šampiona Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker izjavio je da su igre Luke Dončića u prvoj NBA sezoni dovoljne za Ol star selekciju.

- On je već Ol star. Ne znam kakvo će publika glasati, ali meni izgleda kao igrač tog kalibra - rekao je Ker.

A publika, sudeći po količini od preko dva miliona glasova, potpuno se slaže sa Kerovim gledištem.

Dončić sa svojih 19 godina je debitant u NBA ligi, ali beleži izuzetne partije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Momak ne izlgeda kao ruki. Nisam znao puno o njemu i nisam ga gledao ranije, sve do utakmice sa nama. Poseduje samopouzdanje veće od očekivanog, naročito jer dolazi iz druge države i što je 19-godišnjak. Briljantno - dodao je osvajač pet prstena kao igrač Bulsa i Sparsa i tri kao trener Voriorsa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ker: Dončić je već ol-star, na prste se mogu brojati takvi tinejdžeri

Izvor: B92, 13.Jan.2019

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker smatra da Luka Dončić već sada pokazuje partije dostojne ol-star igrača...Ker kaže da ga nikada nije gledao niti znao mnogo o njemu pre utakmice sa Dalasom, ali sada tvrdi da Dončić ne izgleda kao ruki...Kada bi se gledali striktno glasovi publike, Slovenac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.