Pogledajte trejler za film o Timu Snova sa OI 1992.

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jun.2012, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte trejler za film o Timu Snova sa OI 1992.

Premijera dugo najavljivanog projekta TV NBA o američkom Timu Snova zakazana je za 13. jun.
Interesovanje o filmu kojim se obeležavaju dve decenije od kad su Majkl Džordan, Medžik Džonson, Leri Bird i ostali čarobnjaci osvojili zlatnu medalju na Igrama u Barseloni 1992. godine još je veće posle trejlera koji ugledao svetlost dana.
Najpikantniji detalji su skriveni za premijeru, ali više je nego intrigantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da je skriven poraz Tima Snova u pripremnom periodu od najboljih koledž igrača, kao i da većina zvezda selektora Čaka Dejlija nije bila u najboljim odnosima.
Nisam hteo da igram u Barseloni. Ipak, predomislio sam se u poslednji čas. Shvatio sam da sa takvim igračima nikad neću igrati u istom sastavu i da propuštam da budem deo istorije –  seća se Majkl Džordan.
Na jednom od treninga Medžik Džonson je uputio Džordanu otrovnu strelicu.
Plašim se da stanem blizu tebe, sviraće mi ličnu grešku!
Skoti Pipen otkriva da je bilo nesporazuma u reprezentaciji SAD i da je dugo mislio da ne zaslužuje mesto u timu. Čarls Barkli sve zasluge za uspeh pripisuje selektoru Dejliju:
Nije bilo lako sa nama. Javnost je zlatnu medalju pripisala igračima, a da nismo trijumfovali, Čak bi bio najgori trener na svetu.
Poraz od odabrane koledž selekcije za koju su igrali Grent Hil, Alen Hjuston, Peni Hardavej, Džamal Mešbrun, Kris Veber i mnogi budući asovi NBA  spustio je na zemlju zlatni Olimpijski tim SAD:
Klinci su nam isprašili guzice, probudili nas i sna, naterali da se uozbiljimo, shvatimo da nismo nepobedivi.
 

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.