Pobedi Zvezdu na video igrici

Izvor: RTS, 10.Nov.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedi Zvezdu na video igrici

Ukoliko misliš da bolje kucaš od Majkla Odžoa prijavi se na veliki turnir u video igrici NBA 2K19 koji 12. i 13. novembra organizuju Košarkaški klub Crvena zvezda i Delta siti.
Tradicionalno već petu godinu za redom ljubitelji planetarno najveće košarkaške simulacije imaće priliku da se u atrijumu šoping-mola >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmiče za vredne nagrade, ali okušaju u dvobojima jedan na jedan sa prvotimcima crveno-belih.

Tokom dva dana takmičenja virtuelni košarkaši će se na Sony PlayStation konzolama međusobno boriti za titulu najboljeg, dok će prvog dana turnira imati takođe priliku da
odigraju video partiju protiv prvotimaca Crvene zvezde.
Za tri najbolja učesnika predviđene su vredne nagrade koje će uručiti prvotimci Crvene zvezde.
Prijavljivanje takmičara traje do nedelje 11. novembra na info pultu Delta Sitija ili na telefone 011/220-36-24 i 065/220-36-00. 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.