Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 20:43

Ples Vizardsa za kraj

Tim iz prestonice se pobedom nad "drugom postavom" Bostona oprostio od NBA mehura u Orlandu

Ekipa Vašington Vizardsa je nakon velike borbe uspela da savlada Boston Seltikse rezultatom 96:90, po četvrtinama 26:21, 30:30, 22:26 i 18:13.

Poslednja utakmica u regularnom delu sezone i očekivano je bilo da i Boston, ekipa koja je prebrinula plasman u plej-of i Vašington čijim igračima nakon ove večeri sledi odmor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i izlazak iz mehura u Orlandu, ipak pokažu da i je stalo i da nije ovo običan meč.

Seltiksi, sigurni na trećem mestu Istočne konferencije, nisu hteli da dozvole rivalima iz prestonice da završe razičaravajuću sezonu pobedom. Ne zato što ovima to nešto mnogo znači, već upravo Keltima koji bi tako ušli u doigravanje sa pet trijumfa zaredom.  Istina, nije ni trener Bostona Bred Stivens računao na najveće zvezde, odmarajući ih, pod raznim objašnjenima za predstojeće, daleko važnije izazove.

Ali i "druga postava" je odradila odlično svoj posao i držala se do samog kraja. Vizardsi su tek u poslednjoj četvrtini preuzeli kontolu, ali nisu do poslednje sirene uspeli da se odlepe. No pobedi se u zube ne gleda, pa makar ona bila i za kraj. U redovim Bostona istakao se Džavonte Grin sa 23 poena, a sa odličnim partijama na Floridi nastavio je centar Vizardsa Tomas Brajant večeras dominantan ispod obruča zabeleživši 26 poena sa odličnim procentima šuta uz devet skokova.

Boston - Vašington 96:90

/Grin 23 - Brajant 26/

LA Lejkers - Sakramento u toku

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.