Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pipen: Čuvao bih se za NBA da sam Zion

Krilni igrač Djuk Blu Devilsa Zion Vilijamson nastavlja da zapanjuje košarkaški svet sjajnim partijama i neverovatnim fizičkim predispozicijama, a govoreći za američki ESPN nesvakidašnji savet Vilijamsonu dao je i legendarni Skoti Pipen.

Vilijamson je visok nešto više od dva metra, a ima oko 130 kilograma uz fantastične atletske sposobnosti za igrača na poziciji niskog krila.

- Zion je već dogovorio sponzorstvo sa jednom kompanijom koja proizvodi patike. Prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam siguran da će biti prvi pik na draftu 2019. godine. Mislim da je Zion već učinio dovoljno za univerzitetsku košarku i da treba da misli na sebe - rekao je Pipen.

- Mislim da sam na njegovom mestu da bih prestao sa koledž košarkom. Ne bih više igrao na koledžu zato što i dalje postoji veliki rizik da dobije veliku povredu koja bi mogla da mu uništi karijeru - dodao je nekada američki reprezentativac, član originalnog "Drim tima" i šestostruki NBA šampion.

Pipen ima 53 godine, šest puta je bio NBA prvak, sedam puta Ol-star, a zlato sa selekcijom SAD osvojio je na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. i Atlanti 1996. godine.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.