Izvor: RTS, 30.Jul.2021, 21:53

Petrušev ostaje u Evropi, za sada

Srpski košarkaš Filip Petrušev, narednu sezonu igraće u Evropi, saopštio je generalni menadžer Filadelfije, tima koji ga je izabrao na draftu, Deril Mori.
Talentovani srpski košarkaš izabran je kao 50. pik od strane Filadelfije na ovogodišnjem izdanju NBA drafta.
 
Petrušev ima 21 godinu, a prethodne sezone nastupao je za ekipu Mege.
Nakon što je nastupao za omladinske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << škole Crvene zvezde i Partizana, 2014. odlazi put Španije, gde igra za mladi tim Baskonije.
Srednju školu je pohađao u SAD, da bi se potom odlučio za Gonzaga koledž.
Kao član Mege osvojio je nagrade za najkorisnijeg igrača, najboljeg prospekta i najboljeg strelca ABA lige. 
Iako ga je Filadelfija izabrala na ovogodišnjem draftu, Petrušev će ostati u Evropi, tvrdi Generalni menadžer seventisiksersa. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA će morati da sačeka: Petrušev za početak ostaje u Evropi

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021

Generalni menadžer Filadelfije istakao da srpski centar najverovatnije neće braniti boje Seventisiksersa u narednoj sezoni..Sinoć je Srbija dobila još dva predstavnika u NBA ligi. Filadelfija je kao 50. pika odabrala centra Mege Filipa Petruševa, dok je Detroit na opšte iznenađenje odabrao Balšu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.