Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 09:30

Perkins ne vidi Jokića u NBA finalu

Bivši NBA šampion, sada učesnik emisije na ESPN-u, Kendrik Perkins je postao poznatiji srpskoj javnosti po komentarima tokom trke Džoela Embida i Nikole Jokića za MVP titulu prošle sezone. Bivši centar Bostona, Oklahome, Nju Orleansa i Klivlenda je tada prelazio granicu sa komentarima o navodnom favorizovanju Jokića isped Kamerunca.
U redovnom gostovanju u emisiji „First take“ je dao svoje mišljenje ko će iz vrlo izjednačenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Zapada proći u NBA finale. U najužoj konkurenciji su aktuelni prvak Denver, Oklahoma, Minesota i Los Anđeles Klipersi, dok se ne sme ignorisati ni Finiks, kao ni Los Anđeles Lejkersi.
Perkinsov izbor su Klipersi.
„Oni će sigurno pobediti na Zapadu. Nemaju mana. Imaju sve. Zubac, Plamli i Tajs na centru je dovoljno da se bori protiv bilo koga na Zapadu. Norman Pauel je u konkurenciji za najboljeg šestog igrača. Rasel Vestbruk sam po sebi može da im donese tri pobede u plej-ofu. Pol Džordž i Džejms Harden su gladni za velikim ugovorima na kraju sezone, tako da imate konkurenciju za drugog najboljeg igrača u timu. To je odlično za Kliperse. Onda imate Kavaja Lenarda. Kad je zdrav, može da se nosi protiv bilo kog igrača u bilo kojoj seriji kad su u poeni pod pritiskom, igra na obe strane terena. Na klupi Tajron Lu, koji sve to drži. Toliko im je dugačka klupa da Pi Džej Taker i Bouns Hajland nisu nekad ni na klupi“, završio je Perkins sa

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.