Peković sjajan, loš učinak Srba

Izvor: TvojPortal.com, 04.Feb.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peković sjajan, loš učinak Srba

Izvor: vesti online
Protekle noći u NBA ligi odigrano je deset mečeva, uz učešće dvojice srpskih košarkaša, Darka Miličića i Saše Pavlovića, koji su imali loš učinak.



Miličićeva Minesota je pobedila Nju Džersi sa 108:105, a on je postigao dva poena i imao pet skokova za osam minuta na terenu.

Najbolji u pobedi Timbervulvsa bio je bivši igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Partizana Nikola Peković, koji je postigao 27 poena i imao 11 skokova za 34 minuta, što mu je ujedno rekord karijere.

U njegovoj senci ostala je prva zvezda tima Kevin Lav, koji je zabeležio 20 poena i deset skokova, dok se kod Netsa istakao Entoni Morou sa 42 poena. Odličan je bio i Deron Vilijams, koji je uz 12 poena imao i čak 14 asistencija.

Boston je slavio sa 91:89 protiv Njujorka, a Pavlović je za tri minuta na terenu imao samo jedan šut ka košu. Seltikse je u tom duelu predvodio Pol Pirs sa 30 poena i sedam skokova, dok je kod Niksa najbolji bio Karmelo Entoni, koji je meč završio sa 26 poena. U timu Njujorka dobri su bili i Amare Stodemajer i Tajson Čendler, koji su imali 16, odnosno 20 poena, ali i po 11 asistencija.

Loš učinak u noći između petka i subote imao je i Jan Veseli, čiji Vašington je poražen od Toronta sa 106:89. Veseli je ponovo bio član startne petorke, ali je za osam minuta postigao samo dva poena, uz polovičan šut iz igre. Kod Reptorsa, Leandro Barbosa postigao je 19 poena, dok je Amir Džonson imao jedan manje, ali i 13 skokova. Odličan je bio i Hose Kalderon, koji je uz osam poena zabeležio i 17 asistencija, dok je kod Vizardsa najbolji bio Nil Jang sa 21 poenom.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkapekovicNBA liga

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.