Panter će sledeće sezone igrati u NBA

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 16:14

"Panter će sledeće sezone igrati u NBA"

Američki košarkaš Malkolm Dilejni dao je zanimljivu prognozu kada je nastavak karijere Kevina Pantera u pitanju.

Dilejni je na društvenim mrežama istakao da bismo zvezdu Partizana od naredne sezone mogli da gledamo u NBA ligi.

Posle fenomenalne partije Pantera protiv Reala i trojke za pobedu, nižu se hvalospev na račun iskusnog beka pa se čak išlo dotle da je španska "Marka" nagovestila da bi on mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zaigra za Srbiju.

Dilejni razmišlja u drugom pravcu.

"Ponosan sam na mog malog brata KP. Trebalo bi i dalje da je u Milanu", napisao je Dilejni aludirajući na zajedničke dane u Olimpiji.

U odgovoru na njegovu objavu, jedan od Tviter korisnika je istakao kako bi Panter trebalo da igra u NBA ligi, a nekadašnji član Atlante deli to mišljenje.

"Znamo kako to ide. Biće, pustite ga da dođe do toga. Sledeće godine će biti tamo", zaključio je Dilejni.

Panter je zaludeo košarkašku Evropu u prvom meču plej-of serije protiv Reala gde je upisao 26 poena, šest asistencija i tri skoka u pobedi. Narednu priliku da se dokaže imaće u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.