PRORADILA NBA BERZA: Klipersi dovode veliko pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 12:16

PRORADILA NBA BERZA: Klipersi dovode veliko pojačanje

Uskoro potpisivanje ugovora.

Košarkaš Hjustona Džon Vol trebalo bi da nastavi karijeru u Los Anđeles Klipersima, pošto je dogovorio raskid ugovora sa Rokitsima, prenose američki mediji.

Vol (31) je u NBA ligu stigao 2010. godine, a briljirao je u dresu Vašingtona. On je bio jedan od najboljih plejmejkera u NBA ligi, ali zbog povrede nije igrao od decembra 2018. do decembra 2020. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Vol je potom prešao u Hjuston, ali prošle sezone nije odigrao nijedan meč za Rokitse. Međutim, imao je zagarantovanu zaradu od 44,3 miliona dolara.

John Wall firmará con los Clippers una vez que logre el buyout con los Houston Rockets. 🤯 pic.twitter.com/BNQhfwdVMs

— ASN (@all_sportnewspr) June 28, 2022

Američki mediji podsećaju da je Vol imao još godinu dana ugovora sa Hjustonom, a trebalo je da zaradi 47,4 miliona dolara. Čelnici Rokitsa uspeli su da naprave dogovor sa Volom i da otkupe njegov ugovor za 40,9 miliona dolara, a on će postati slobodan igrač.

Kako prenosi novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski, Vol je dogovorio prelazak u LA Kliperse, a ugovor bi trebalo da bude ozvaničen do kraja nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.