Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA ŠPANCE: ‘Furija’ bez NBA igrača na Eurobasketu

Na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci koje će se krajem leta održati u četiri zemlje “starog kontinenta” reprezentacija Španije će biti oslabljena neigranjem jednog od najboljih igrača.

Košarkaš Njujork Niksa Hose Kalderon je propustio kraj sezone zbog povrede pa će leto iskoristiti kako bi se što bolje oporavio i spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dočekao početak naredne takmičarske godine.
– Ovo nije kraj odnosno ne odustajem od igranja za reprezentaciju. Još uvek želim da igram košarku, ali mi je sada najvažnije da se što pre oporavim od povrede.
hotsport.rs
The post PROBLEM ZA ŠPANCE: ‘Furija’ bez NBA igrača na Eurobasketu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.