PRATITE UŽIVO: Počelo glasanje za MVP, vidite lajv tabelu! Legenda NBA još ima kompleks od Bodiroge

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 10:41

PRATITE UŽIVO: Počelo glasanje za MVP, vidite lajv tabelu! Legenda NBA još ima kompleks od Bodiroge

Centar Denvera ubedljivo vodi.

Dočekasmo i to! Počelo je glasanje za najboljeg igrača NBA lige u regularnom delu sezone, a najveće šanse za osvajanje prestižne nagrade daju se prvoj zvezdi Denvera i reprezentativcu Srbije Nikoli Jokiću.

Blistave partije u dresu Nagetsa, kumovale su da "Džoker" dobije podršku svih novinara, kao i mnogih legendarnih asova najjače košarkaške lige na svetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tog mišljenja, ipak, nije proslavljeni košarkaš Indijane Redži Miler, sada u ulozi komentatora na NBA utakmicama, koji je na društvenim mrežama podržao najboljeg igrača Golden Stejta Stefa Karija.

Iako je često u prenosima NBA mečeva, Miler hvalio igre "Džokera" očigledno nije mogao da pređe preko sujete, koju vuče još iz 2002. godine.

Podsetimo, tada je u epskom finalu Svetskog prvenstva, održanom u Indijanapolisu, Jugoslavija savladala Amerikance 81:78, a detalj sa tog meča čuveni trojkaš nikad nije zaboravio.

Naime, u jednom trenutku, legendarni Dejan Bodiroga prišao je Redžiju na klupi i bukvalno mu otrgao peškir, kako bi obrisao ruke. Iako se pravio da ga ne vidi, Miler je ostao u šoku, posle poteza "Bodi Bonda".

Glasanje za najboljeg igrača tekuće NBA sezone je startovalo, a na OVOM linku možete da vidite kako su američki novinari za sada glasali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lilard jasan pred seriju sa Denverom: Jokić je MVP!

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2021

Uoči duela sa Denverom u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije, prva zvezda Portlanda Demijan Lilard uveren je da nagrada za najboljeg igrača NBA lige ove sezone treba da pripadne centru Nagetsa Nikoli Jokiću,

Nastavak na N1 televizija...

Jokić u finalu trke za titulu MVP igrača

Izvor: RTS, 21.Maj.2021, 07:05

Srpski centar Nikola Jokić je, u konkurenciji sa Džoelom Embidom i Stefom Karijem, u finalu borbe za najveće priznanje igraču u elitnom košarkaškom takmičenju, saopštila je NBA liga. Kao i prethodnih godina, glasanja će biti okončana i prestižne nagrade dodeljene tokom plej-ofa. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.