POTVRĐENO: Legendarni NBA igrač optužen da je na silu oralno zadovoljavao drugog muškarca

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 11:42

POTVRĐENO: Legendarni NBA igrač optužen da je na silu oralno zadovoljavao drugog muškarca

Javnost iznenađena i pomalo zbunjena.

Legendarni košarkaš Dvajt Hauard suočen je s teškim optužbama. Hauard je osmostruki ol-star, petostruki član najbolje petorke lige, trostruki odbrambeni igrač godine i šampion s Lejkersima 2020.

Prošlog leta ostao je bez ponude NBA ekipa i karijeru nastavio u lakšoj ligi, ali nije se odlučio za Evropu, pa ni za Kinu, nego se nastanio u igrački opskurnoj tajvanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ligi. Za njim je na Tajvan otišao i navodni seks-skandal koji su objavili američki mediji.

Malo poznati američki medij RadarOnline.com ekskluzivno je objavio informaciju koja je kasnije potvrđena - čovek imena Stiven Harper podneo je tužbu protiv Hauarda zbog seksualnog napastvovanja.

Harper tvrdi da ga je Hauard tokom leta 2021. pokušavao da nagovori na seks utroje, ali i da ga je, kad u tome nije uspeo, na silu oralno zadovoljio. Dakle, ne on Hauarda, nego Hauard njega.

Radar Online je tražio Hauardov komentar na ove optužbe i zasad ga nije dobio.

Hauard je tako optužen za fizički napad, nanošenje telesnih povreda, seksualno napastvovanje i zadržavanje osobe protiv njene volje. U prošlosti je Hauard nekoliko puta u javnosti okarakterisan kao homoseksualac, ali je to svaki put demantovao.

Ima petoro dece s nekoliko različitih žena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Karolina Stramare, italijanska novinarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.