POKUŠEVSKI ISKREN: ‘Udario sam u „ruki zid“!’

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2021, 13:22

POKUŠEVSKI ISKREN: ‘Udario sam u „ruki zid“!’

Od očaja do sjaja i tako nekoliko puta, tako bi se mogla opisati debitantska sezona Alekseja Pokuševskog u NBA ligi. U razgovoru za Sport Klub Aleksej Pokuševski otkrio je neke zanimljive informacije iz svoje debitantske sezone u NBA ligi. ‘S obzirom na to da je moje ime malo teže za njih da izgovore, dobio sam […]
The post POKUŠEVSKI ISKREN: ‘Udario sam u „ruki zid“!’ appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poku za SK: Udario me je „ruki zid“, slobodan dan u teretani

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2021

Košarkaš Oklahome Aleksej Pokuševski bio je gost u podkastu "Blok po blok" i govorio je o najvažnijim momentima u dosadašnjoj karijeri, koliko mu je bitna podrška kluba, o odluci da sa 13 i po godina ode u Olimpijakos, kao i o iskušenjim koje donosi ruki sezona u NBA ligi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.