POČINJE LICITACIJA: Otimačina za Bogdana! Pola NBA lige želi Srbina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 09:12

POČINJE LICITACIJA: Otimačina za Bogdana! Pola NBA lige želi Srbina!

Pred odlaskom iz Sakramenta.

Sve su veće šanse da Bogdan Bogdanović u narednom periodu napusti Sakramento!

Iako je srpski as, kada je dolazio u redove Kingsa, kao ruki potpisao trogodišnji ugovor vredan 27.000.000 dolara, obaveze prema timu iz Kalifornije mu se bliže kraju i postaće restriktivni agent (RFA).

To znači da će Sakramento moći da izjednači svaku ponudu, koju bude dobijao za Bogdanovića, a nije tajna da ga želi gotovo pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA lige.

Kako prenosi američki novinar Kit Smit, Atlanta Hoksi, Njujork Niksi, Detorit Pistonsi, Šarlot Hornetsi, Majami Hit i Finiks Sansi su u dobroj situaciji u trci za Bogdanov potpis, jer im se nalazi na listi želja i mogu da ga priušte, a Kingsi će imati 48 sati da izjednače ponudu.

Bogdan Bogdanovic is headed for a complicated offseason https://t.co/xmiMXaF8Dg

— The Kings Herald (@thekingsherald) September 23, 2020

Naime, Kraljevi su već "napunili" seleri kep izdvojivši 310.000.000 dolara za Badija Hilda, Herisona Barnsa i Dierona Foksa, pa ostaje da se vidi šta će novi generalni menadžer Sakramenta Monte Mekner smisliti u narednom periodu.

Tehničke prirode radi, Srbin će postati RFA tek kada mu stigne "kvalifikaciona ponuda" vredna 10.600.000 dolara, pa će u Sakramentu moći da izjednače svaku sledeću koja stigne na adresu Bogdanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.