PET REJLI ODUŠEVLJEN JOVIĆEM: Biće mali dobar, baš dobar

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

PET REJLI ODUŠEVLJEN JOVIĆEM: Biće mali dobar, baš dobar

Majami draftovao srpkog košarkaša sa 27. pozicije.

Nikola Jović je kao 27. pik na NBA draftu izabran od strane Majamija. Mladi  košarkaš nije krio oduševljenje što će karijeru graditi na Floridi, ali su i čelnici Hita presrećni što su "pokupili" srpskog talenta od koga mnogo očekuju u budućnosti.

Doskorašnjim igračem Mege i srpksim reprezentivcem biranim rečima govorio je Pet Rajli , predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Majamija, koji je kao igrač osvojio jednu, a kao glavni trener sa Lejkersima čak pet šampionskih titula.

“If a player can play, I don’t care where he comes from.” — Pat Riley on Nikola Jovic pic.twitter.com/i2muHVDC7L

— Five Reasons Sports (@5ReasonsSports) June 24, 2022

- Dugo igra kao senior, veoma je konkurentan. Svi naši skauti su bili u Evropi i videli su kako se razvija. Verovatno će biti igrač u razvoju ili mlađi igrač, on ima izražene brojne veštine. Ima šut, upravo je napunio 19 godina. Verovali smo našem bordu koji ga je izabrao.

Istakao je nekoliko veština Rajli koje su preporučile Jovića da dođe u Majami.

- Ne znate u kom će pravcu ići razvoj, tako je kad govorimo o svim međunarodnim takmičenjima, na svim nivoima. Kvalitet takmičenja je zaista porastao. Trenirao je veoma dobro. Ima sjajnu visinu, dugačak je, može da drži loptu, izuzetno je vešt. Osećamo da smo napravili zaista dobar izbor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pet Rajli zvao Jovića: Nikola, ti si taj! (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 12:17

Izvršni predsednik Majamija i nekadašnji slavni NBA trener Pet Rajli pozvao je telefonom novog člana Hita Nikolu Jovića i poželeo mu dobrodošlicu u košarkaški klub iz Floride...Na snimku koji je objavio Majami, Rajli je poručio doskorašnjem košarkašu Mege da veruje u njega i da je on budućnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.