PAO ima novu zvezdu (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO ima novu zvezdu (video)

Amerikanac nastavio gde je stao u Kini.

Angažovao je Panatinaikos ovog leta brojna pojačanja, uglavnom su to bili američki košarkaši, pojedini i sa NBA iskustvom.

Stigli su Tajris Rajs, Džejkob Vajli, Rajon Braun, Ben Bentil, kao i bivši košarkaš Lejkersa i Vizardsa Ves Džonson, ali i svojevremeno 10. pik sa NBA drafta Džimer Fredet.

Fredet nije uspeo da ostvari karijeru u najjačoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ligi sveta, ali je zato u Kini ostavio dubok trag.

Tri godine je nosio dres Šangaj Šarksa, ostaće upamćen kao jedan od najboljih strelaca u istoriji kineske košarkaške lige, setimo se da je na jednoj utakmici ubacio čak 75 poena, što mu je rekord karijere.

Odlučio je da se okuša u Evropi, potpisao je ovog leta za "Zelene" iz Atine, a već na pripremama je pokazao da bi mogao da bude jedan od glavnih kandidata za Alfonso Ford nagradu, koja se dodeljuje najboljem strelcu Evrolige.

U pripremnom susretu protiv Uniksa iz Kazanja ostvario je učinak od 31 poena, šutirao je 7/10 za dva, 5/8 za tri i 2/3 sa linije za slobodna bacanja.

Ako se po jutru dan poznaje...

Jimmer Fredette had 31 points for Panathinaikos in a preseason win (94:76) against Unics Kazan last weekend:

7/10 2FG

5/8 3FG

2/3 FT

🔥🔥🔥 pic.twitter.com/fVvSCmGDeL

— Matthias Schmidt (@Dantinho31) September 18, 2019
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Legendarni košarkaš odlučio da ispiše novu stranicu istorije (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019

Rešio je da ispiše istoriju. Odavno je to učinio, između ostalog, čuvenim “zakucavanjem smrti” preko Frederika Vajsa na Olimpijskim igrama u Sidneju. Ali, sada je Vins Karter rešio da se upiše u NBA istorijske knjige. Slavni košarkaš je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Atlanta Hoksima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.