PAO REKORD: Monti Vilijams postao najplaćeniji trener u istoriji NBA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 16:02

PAO REKORD: Monti Vilijams postao najplaćeniji trener u istoriji NBA (FOTO)

Posle Finiksa, pravac Detroit.

Dosadašnji trener Finiksa Monti Vilijmas samo je nekoliko nedelje bio bez posla. Posle raskida saradnje sa timom iz Arizone potpisao je ugovor sa Detroitom i to ne bilo kakav...

Ugovor će navodno biti vredan 78.5 miliona dolara, a kako piše Adrijan Vojnarovski kaže da je to najvredniji trenerski ugovor u NBA ligi.

🚨 MONY WILLIAMS NO PISTONS!

O >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << técnico Monty Williams e o Detroit Pistons chegaram a um acordo de seis anos em um contrato no valor de US$ 78,5 milhões. Este é o maior contrato de treinador da história da #NBA. Confira! 👇https://t.co/T53aZeGpm5

— Primeiro Basquete (@primeirobskt) June 1, 2023

Vilijams bi mogao da zaradi oko 100 miliona sa bonusima, a postoji opcija i da se saradnja produži na dve dodatne godine.

Vilijams se pre nekoliko nedelja rastao sa Finiksom, nakon poraza u finalu Zapada od Denvera

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.