PA GDE ĆEŠ TAMO? Jokićev saigrač otišao u Majami (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 21:23

PA GDE ĆEŠ TAMO? Jokićev saigrač otišao u Majami (FOTO)

Nije se snašao u Koloradu.

Doskorašnji centar Denvera Tomas Brajant sledeće sezone nosiće dres Majami Hita sa kojim je tim iz Kolorada igrao u velikom NBA finalu.

Brajant nije imao gotovo nikakavu ulogu tokom Denverovog pohoda na šampionski prsten, odlučio je da prihvati ponudu Hita od 5,4 miliona dolara za dvogodišnji ugovor.

Free agent Thomas Bryant has agreed on a two-year, $5.4 million deal with the Miami Heat, his agents Mark Bartelstein >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << and Zach Kurtin of @PrioritySports tell ESPN. Player option on second year.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 1, 2023

Centar, koji je trebao da bude rezervera Nikoli Jokiću, nije se najbolje snašao u timu iz Kolorada i za Nagtese je odigrao 18 utamica u regualrnom delu sezone, gde je na parketu prosečno proveo nešto više od 11 minuta.

Pre Brajanta šampionski tim Denvera napustio je Brus Braun, koji je prešao u Indijanu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.