Orlovi jači za još jednog NBA igrača: Razgovaram sa Kokoškovim!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 23:37

"Orlovi" jači za još jednog NBA igrača: "Razgovaram sa Kokoškovim!"

Bio bi veliko pojačanje.

Reprezentacija Srbije bi pred predstojeće kvalifikacije za Olimpijske igre mogla da bude pojačana još jednim košarkašem iz NBA lige.

Odgovarajući na pitanja navijača na zvaničnoj Vajber grupi Golden Stejta, igrač Voriorsa Alen Smailagić otkrio je da postoji mogućnost da uskoro obuče dres Srbije.

"Pričam sa trenerima iz Srbije, u kontaktu smo, videćemo šta će biti za sledeću godinu", rekao je Smailagić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenosi Nova S.

Momak iz Koteža je na mala vrata ušao u Golden Stejt preko razvojnog tima gde je pružao odlične partije.

Ostavio je dobar utisak i u NBA ligi, pa nema dileme da će Golden Stejt računati na 19-godišnjeg košarkaša ne samo u nastavku ove, već i u narednoj sezoni.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Smajlagić o repreznataciji: Pričam sa trenerima iz Srbije

Izvor: RTS, 08.Maj.2020

Srpski košarkaš i član Golden Stejta Alen Smailagić rekao je da je u kontaktu sa trenerima iz Srbije i da je bilo priče o sledećoj reprezentativnoj godini. . Mladi centar, koji strpljivo krči svoj put u franšizi u San...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.