Embid oprezan: Nije gotovo

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 10:28

Embid oprezan: Nije gotovo

Centar Filadelfije i novopečeni MVP NBA lige Džoel Embid rekao je posle pobede u petom utakmici polufinala istoka protiv Bostona, da nema opuštanja.

Siksersi su bili bolji od Seltiksa sa 115:103 i na sledećoj utakmici na svom parketu će imati priliku da dođu do četvrte pobede koji bi ih poslala u finale konferencije.

"Biti agresivan ne znači da svaki put šutneš, već da napadaš silovito, da se pobrineš da omogućiš najbolje moguće šuteve sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da kreiraš za saigrače. Danas je Meksi igrao svrhovito – znao je šta želi, kad da napadne, kad da uključi druge, a to nam je potrebno od njega“, rekao je Embid i dodao:

"Nije gotovo, moramo da pobedimo još jednom, i svi moramo da odradimo svoj deo posla“.

Embid je predvodio svoju ekipu na ovom meču, upisao je 33 poena uz sedam skokova i tri asistencije.

Šesta utakmica je na programu u noći četvrtak na petak od 1:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.