Oklahoma ubedljiva protiv Golden Stejta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2016, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oklahoma ubedljiva protiv Golden Stejta

Košarkaši Oklahome pobedili su na svom terenu ekipu Golden Stejta 133:105 i poveli 2:1 u plej-of seriji Zapadne konferencije NBA lige.

Tanderi su odličnom šuterskom igrom, u kojoj su ubacili čak 117 poena za tri četvrtine, nadigrali aktuelnog šampiona i ponovo preuzeli vođstvo u seriji.

Još jednom je Rasel Vestbruk bio blizu tripl-dabla jer je ostvario 30 poena, 12 asistencija i osam skokova, dok je veliku pomoć imao u Kevinu Durentu sa 33 poena i osam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uhvaćenih lopti.

Kod Voriorsa, po navici, najbolji je bio Stefon Kari sa 24 poena, Klej Tompson dodao je 18, dok ostali saigrači nisu uspeli da zabeleže dvocifren učinak.

Naredni meč dva tima igra se u noći između utorka i srede, takođe na parketu Oklahome.
Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oklahoma povela protiv Golden Stejta sa 2:1 u finalu Zapada

Izvor: Beta, 23.Maj.2016

Košarkaši Oklahome poveli su sa 2:1 u finalu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas na svom terenu pobedili aktuelnog šampiona Golden Stejt sa 133:105. Oklahomu su do pobede predvodili Kevin Durent sa 33 poena i osam skokova i Rasel Vestbruk sa 30 poena, 12 asistencija i osam skokova....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.