Oglasili se advokati Nemanje Bjelice

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 17:56

Oglasili se advokati Nemanje Bjelice

Bivši fudbaler je u igraonici napao nekadašnjeg NBA šampiona.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica oglasio se preko svojih advokata nakon sukoba sa Nikolom Petkovićem.

Da podsetimo nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nikola Petković, napao je Nemanju Bjelicu u jednoj dečjoj igraonici u tržnom centru u Beogradu.

Oglasio se Petković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rano jutros i demantovao sve.

Nakon svega oglasio se i Bjelica putem svojih advokata, koji su izdali saopštenje.

- Nemanja Bjelica je događaju koji se odigrao 3.2.2024. godine u dečjoj igraonici obavestio nadležne državne organe, koji su nakon toga postupali u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima i utvrdili da su ispunjeni zakonski uslovi za krivično gonjenje počinioca. Imajući u vidu da je postupak već pokrenut, Nemanja Bjelica će prepustiti državnim organima da nastave da neometano svoj rad i utvrđujuju činjenice. Zbog potrebe da zaštiti privatnost, mir i spokojstvo svoje maloletne dece neće iznositi detalje u javnost i moli medije da imaju razumevanja i da poštuju ovu njegovu želju - piše u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAKAZANO SASLUŠANJE BJELICE ZBOG INCIDENTA U IGRAONICI Otkriveno kada će košarkaš biti saslušan u tužilaštvu

Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 14:07

Košarkaš Nemanja Bjelica biće saslušan u petak pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu u okviru istrage koja se vodi protiv nekadašnjeg fudbalera Nikole Petkovića, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.