Odom bolje, ali i dalje kritično

Izvor: MVP.rs, 18.Okt.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odom bolje, ali i dalje kritično

Stanje bivšeg NBA košarkaša se popravlja.

Lamar Odom (35) je nakon provoda u javnoj kuci u Nevadi pre nekoliko dana pronađen bez svesti, a potom hitno prebačen u bolnicu u kojoj su lekari počeli da se bore za njegov život. Odom je tokom boravka u javnoj kuci konzumirao vijagru i velike količine alkohola, a njegovo stanje je po prijemu u bolnicu bilo veoma kritično. Neki mediji su pisali i o najgorem mogućem ishodu.

Ipak, prema najnovijim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << bivša NBA zvezda se oseća bolje. Sada diše sam, bez pomoći aparata. Ipak, sada su šanse za oporavak košarkaša mnogo veće nego što su bile pre nekoliko dana.

Svoju podršku bivšem košarkašu pružio je i Greg Popovič, trener San Antonija.

"Ne zanima me kakav je neko igrač ili kakav je igrač bio. Mene samo zanima kakav je kao osoba. Odom je sjajna osoba, toplog srca, sjajnog humora, odličan čovek sa kojim vredi provoditi vreme. Koga zanima kakav je bio kao igrač? Ono što je bitnije jeste da je Odom uvek bio fantastična osoba i sjajan čovek", rekao je Popovič.

Podršku najboljem šestom igraču i dvostrukom NBA šampionu pružio je veliki broj košarkaša, a u bolnici ga je posetio, između ostalih, i Kobi Brajant.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.