Odložena još tri meča Memfisa

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 19:39

Odložena još tri meča Memfisa

Ekipa Memfisa zbog problema sa koronavirusa unutar tima, neće igrati ni naredne tri utakmice u šampionatu NBA.

Iz sedišta takmičenja su objavili da je posle odlaganja meča sa Portlandom, odlučeno da i naredne tri utakmice Grizlisa budu odložene.

U pitanju su meč sa Portlandom naredne noći, potom dva duela sa Sakramento Kingsima, koji su zakazani za 24. odnosno 25. januar.

U ekipi Memfisa ima dosta pozitivnih igrača koji su u izolaciji kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onih koji su bili bliski kontakti sa njima, tako da nemaju neophodan broj košarkaša da bi mogli regularno da igraju mečeve.

Do ovog trenutka Memfis je odigrao 13 mečeva i zabeležio sedam pobeda i šest poraza.

Na prethodnom testiranju u NBA od 13. do 20. januara, saopšteno je da je bilo 11 pozitivnih rezultata na ukupno 502 testirane osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.