Odlični učinci Jokića, Teodosića i Bogdanovića

Izvor: RTS, 09.Okt.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlični učinci Jokića, Teodosića i Bogdanovića

Srpski košarkaši Nikola Jokić, Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović prethodne noći pružili su zapažene partije u predsezonskim mečevima NBA lige. Uprkos porazima njihovih ekipa Jokić i Teodosić su se „raspucali“, a Bogdanović je ubacio i svoju prvu trojku.
Nikola Jokić je u porazu Denvera od San Antonija 122:100 bio sjajan sa 19 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (7/13 iz igre) za 24 minuta, uz sedam skokova i četiri asistencije.Međutim ni to nije pomoglo Nagetsima da izbegnu poraz jer su na drugoj strani Sparsi bili šuterski raspoloženi, najviše Lamarkus Oldridž sa 21 pogotkom.

Slično kao Jokić, i igra Miloša Teodosića sa 15 poena, tri asistencije i dva skoka nije bila dovoljna Los Anđeles klipersima da slave jer je Portland bio ubedljiv 134:106.
Teodosić je proveo na parketu 27 minuta, pogodio je četiri trojke iz sedam pokušaja, uz ukupan šut iz igre 5/12.
Isti broj koševa dao je Blejk Grifin, tri manje Diandre Džordan, dok je u pobedničkom timu Demijan Lilard ubacio 30.
Prvi put od dolaska u NBA Bogdan Bogdanović bio je starter za Sakramento u meču koji su Los Anđeles lejkersi trijumfovali 75:69.

On je za čak 31 minut dao sedam poena među kojima je prva trojka u dresu Kingsa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.