Odličan debi Bogdanovića u NBA ligi

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2017, 06:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odličan debi Bogdanovića u NBA ligi

Odličan debi Bogdana Bogdanovića u NBA ligi. Na gostovanju Sansima u Finiksu, naš bek je postigao 12 poena za 25 minuta u igri. Ipak, Sakramento je poražen 117:115 u uzbudljivoj završnici, što je treći neuspeh tima iz Kalifornije u sezoni, uz jedan trijumf.

Ušao je nekadašnji košarkaš Partizana i Fenerbahčea u igru kada je domaćin več imao visoko vođstvo u drugoj četvrtini. Uspeo je da vrati "kraljeve" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u igru. Pogodio je trojku, ukrao dve lopte rivalima, posle kojih je poentirao, imao nekoliko dobrih prodora. Sve u svemu, odličan učinak. Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo berićetna sezona za našeg asa u dresu Sakramenta.

Bogdan je meč završio sa 12 poena, uz šut iz igre 5/15, koji je pokvario u trećem i četvrtom periodu igre. Većinu poena Bogdanović je postigao u drugoj četvrtini. Srbin je imao i tri skoka i dve asistencije. Kada je on bio na terenu, Sakramento je bio u plusu 16 poena.

Finiks je vodio tokom celog meč i sa više od 20 poena, ali u nastavku bude se gosti, a u finišu drama. Sakramento je stigao na samo dva poena minusa - 112:110 zahvaljujući raspoloženom Templu, koji je osam sekundi pre kraja promašio slobodno bacanje za izjednačenje.

Najbolji u pobedničkom ekipi bio je Dejvin Buker sa 22 poena. Kris Markes je ubacio 19, a prošle sezone plej Panatinaikosa Majk Džejms postigao je 18 poena. Kod Kingsa, najefikasniji je bio Geret Templ sa 23 poena. Dearon Foks  je ubacio 19, a Skal Labisije 17 poena.

Podsetimo, Bogdan je zbog povrede zgloba propustio prva tri meča u sezoni.

Ove noći blistao je još jedan Srbin, Nikola Jokić, koji je ubacio 29 poena Vašingtonu, ali je Denver poražen na svom parketu od Vizardsa - 109:104.

Pogledajte kako je Bogdan cepao mrežicu na debiju u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bogdanović dvocifren u NBA debiju

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2017

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović debitovao je u najjačoj košarkaškoj ligi sveta u porazu svog tima na gostovanju Feniks Sansima rezultatom 117:115...Srpski reprezentativac je preskočio uvodna tri meča zbog povrede zbloga, a protiv tima koji ga je 2014. izabrao kao 27. pika na NBA draftu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.