Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2016, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNA KONKURENCIJA: Detroit doveo centra znatno višeg od Marjanovića (VIDEO)

Posle ovog transfera je jasno kao dan kakva će se forsirati igra Detroit Pistonsa u novoj sezoni NBA lige.

Svi se dobro sećamo reakcije Meta Barnsa iz prošle sezone sa naslovne slike kada je ispred njega na izvođenju auta stao Boban Marjanović. Videćemo kakve će tek reakcije uslediti kada igrači u NBA ligi budu videli novajliju u redovima Bobijevog novog tima, Detroit Pistonsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> U pitanju je transfer Mamadu N’Diajea, senegalskog centra koji je prethodne sezone igrao na koledžu za US Irvajn, a ove godine nije izabran na draftu. 
DOBRO JE DA SU SVI ŽIVI OSTALI: Puče obruč u Pioniru! (FOTO)
Senegalac je viši od našeg Bobana Marjanovića za čak osam centimetara i prema podacima iz SAD, visok je 229 centimetara, što je recimo, visina legendarnog centra Hjuston Roketsa, Jao Minga.
N’Dijae se dopao glavnom treneru Pistonsa, Stenu van Gandiju, koji će sasvim sigurno mnogo više forsirati igru pod košem, pošto već ima tri veoma dobra centra – Marjanovića, Andrea Dramonda i Arona Bejnsa.

(Izvor: youtube / NCAA March Madness)
The post OPASNA KONKURENCIJA: Detroit doveo centra mnogo višeg od Marjanovića (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.