ONil sve iznenadio: Šengun me podseća na Gasola iz mlađih dana

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 00:24

O'Nil sve iznenadio: Šengun me podseća na Gasola iz mlađih dana

Slavni Šakil O'Nil veliki je fan turskog centra Alperena Šenguna za koga kaže da ga podseća na Pau Gasola iz mlađih dana.

Tačnije iz ranih dana njegove NBA karijere.

Šek je sa sagovornicima komentarisao Šenguna i prostudirao jedan napad Hjustona u kojoj je glavni protagonista bio Turčin i tada je rekao sve što mu "leži na srcu" o ovom momku.

Iznenadio je sve u studiju poređenjem Šenguna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i legendarnog Gasola.

"Podseća me na Pau Gasola iz mlađih dana, kad se pojavio u NBA", rekao je jedan od najdominantnijih centara u istoji košarke.

Potom je fokus bio na jednoj akciji Hjustona sa neke od utakmica.

"Ekstra posed, evo kao sad, pregled igre, dobar tajming i savršen pas za saigrača. Zaista bih ovog momka voleo da vidim u nekom jačem timu, na primer u Los Anđelesu, gde bi bio okružen većim talentima, defintivino bi to dobro ispalo", apsolutno je Šek uveren u Šengun spreman za veće izazove u karijeri.

"Misliš, podseća te likom na Gasola", našalio se voditelj.

"Pau Gasol, Pau Gasol?", bile je iznenađena Šekovim viđenjem i bivša WNBA zvezda Kendis Parker.

U svakom slučaju, Šengun nije mogao da dobije bolji kompliment - jedan od najboljih centara u istoriji NBA poredio ga je sa jednim od najboljih Evropljana koji je igrao u najjčoj ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.