ONil generalni menadžer Medžika?

Izvor: B92, 24.Maj.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O'Nil generalni menadžer Medžika?

Legendarni Šekil O'Nil mogao bi da postane generalni menadžer Orlando Medžika, saznaje ESPN.

Iako nema iskustvo te vrste vlasnici Medžika veruju da O'Nil može da im pomogne da zadrže u svojim redovima Dvajta Hauarda.

Prema saznanjima ESPN-a, O'Nil bi sa zvaničnicima Orlanda, tima u kojem je počeo blistavu NBA karijeru, mogao da se sastane sledeće nedelje.

U Orlandu su odbili da komentarišu te navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekavši da neće spekulisati ni o čemu što ima veze sa dovođenjem novog trenera i generalnog menadžera u klub.

Predsednik Orlanda Aleks Martins bio je u klubu u periodu od 1992. do 1996. godine, kada je O’Nil igrao za Medžik, i njih dvojica imaju sasvim solidan odnos.

Ipak, kako piše ESPN, čak i da dovede O’Nila za generalnog menadžera, klub bi angažovao još jednog iskusnijeg stručnjaka da mu pomogne u poslu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

O'Nil: Ne želim da budem GM

Izvor: B92, 25.Maj.2012, 00:25

Iako je postojala mogućnost da Šekil O'Nil postane novi generalni menadžer Orlando Medžika, on je negirao da će se to dogoditi..."Jasno je da sam bio intrigiran kada sam čuo da je to mesto upražnjeno. Medžik me je draftovao, volim taj tim i grad Orlando postao je moja kuća. Ipak, to nije posao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.