OKLAHOMA JE NEZAUSTAVLJIVA! U rušenju Bostona učestvovao i Vasa Micić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 09:15

OKLAHOMA JE NEZAUSTAVLJIVA! U rušenju Bostona učestvovao i Vasa Micić (VIDEO)

Presudila treća četvrtina.

Oklahoma je nezaustavljiva, Oklahoma je definitivno najprijatnije iznenađenje NBA sezone. Košarkaši Tandera imaju pet uzastopnih trujumfa, osam u poslednjih devet mečeva.

Njihova najnovija žrtva bio je Boston, lider Istoka i najsupešniji tim NBA. Oklahoma je slavila na svom terenu sa 127:123 i učvrstila se na drugom mestu Zapada. Utakmica je rešena u trećoj četvrtini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju su Gromovi dobili sa 40:25.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Gildžus-Aleksander sa 36 poena, a Gidi je dodao 23. Na drugoj strani, Seltikse je predvodio Porzingis sa 34 poena i 10 skokova, dok je Tejtum dodao četiri poena manje i 13 skokova.  Pratio ih je Derik Vajt sa 19 poena, dok je Džejlen Braun je meč završio sa 15 poena.

 Ulogu u novom trijumfu imao je Vasliji Micić. Srpski reprezentativac je protiv Bostona je odigrao 11 minuta tokom kojih je ubacio tri poena, imao jedan skok i pet asistencija. Šut ga nije najbolje služio 1/5 iz igre, od čega 1/4 za tri, ali je sjajno razigravao saigrače.

REZULTATI

Filadelfija - Čikago 110:97

Memfis - San Antonio 106:98

Nju Orleans - Bruklin 112:85

Oklahoma - Boston 127:123

Golden Stejt - Orlando 121:115

Sakramento - Šarlot 104:111

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Micić i Oklahoma dobili najbolji tim lige, Embid se tripl-dablom vratio sa pauze

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Jan.2024

Tanderi bolji od Bostona, uz skroman učinak srpskog pleja Zahvaljujući partiji sezone Šaija Gildžesa-Aleksandera, košarkaši Oklahome pobedili su ekipu Bostona rezultatom 127:123 i tako prekinuli njihov niz od šest vezanih trijumfa! Oklahoma je drugoplasirani tim Zapada, Boston je lider na Istoku,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.