ODAO GA DOBAR PRIJATELJ: Panter će sledeće godine igrati u NBA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 16:53

ODAO GA DOBAR PRIJATELJ: Panter će sledeće godine igrati u NBA ligi

Odlučio je prvi četvrfinalni meč Evrolige.

Američki košarkaš koji poseduje i srpski pasoš Kevin Panter je doneo Partizanu pobedu nad Realom u Madridu košem u poslednjoj sekundi. Sada crno-beli vode 1:0 u četvrfinalnoj seriji, ali počinje i licitacija gde će Kevin igrati sledeće godine.

Panterov dobar prijatelj američki košarkaš Malkolm Dilejni mu je odmah čestitao.

- Ponosan sam na mog malog brata KP. Trebalo bi i dalje da je u Milanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je Dilejni na Tviteru koji je sa Kevinom igrao u Olimpiji.

U odgovoru na njegovu objavu, jedan od Tviter korisnika je istakao kako bi Panter trebalo da igra u NBA ligi, a nekadašnji član Atlante deli to mišljenje.

- Znamo kako to ide. Biće, pustite ga da dođe do toga. Sledeće godine će biti tamo - zaključio je Dilejni.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.