Nurk ima loše vesti, hoće li Sakramento prekinuti post?

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurk ima loše vesti, hoće li Sakramento prekinuti post?

Bosanski košarkaš je minule sezone doživeo dvostruki prelom potkolenice.

Jusuf Nurkić je u dresu Portlanda izrastao u jednog od najboljih centara u NBA ligi.

Koliko je značajan za igru Trejl Blejzersa, vidi se i ove sezone, u kojoj je bivši igrač Cedevite i Denvera van stroja zbog teške povrede koju je doživeo minule.

On je na utakmici sa Bruklinom pretrpeo jednu od najgorih povreda viđenih na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << NBA terenima, došlo je do frakture tibije i fibule u levoj potkolenici.

Pisalo se da bi mogao da se vrati na teren do kraja tekuće sezone, što bi značajno popravilo šanse Portlanda da se plasira u doigravanje, ali sam košarkaš tvrdi da je to malo verovatno.

"Teško je nadati se jer ne postoje nikakvi datumi, tako da je teško pričati o bilo čemu.

Nemam nikakav datum, tako da sve ove glasine nemaju smisla. Ljudi govore da ću se vratiti danas, sutra, sledeće nedelje, ili nedelju posle, ali ne postoji datum.

Sve što znam je da pokušavam da nađem način kako da treniram, jer nemamo puno treninga. To je sve što mogu da vam kažem.

Jedini način da se vratim je da nađem nekako način da treniram. Ne mogu da budem 11 meseci van terena i onda samo da se pojavim na parketu. Stvari ne funkcionišu tako
", izjavio je Nurkić.

Problem za Portland je i povreda Demijana Lilarda, koji je već propustio pet mečeva, procena je u startu bila da će propustiti šest utakmica, sigurno je da neće igrati ni protiv Atlante u večeri između subote i nedelje (1:30h).

Kingsi su im prišli na samo pobedu zaostatka, imaju u utakmicu manje, pa bi mogli da ih svrgnu sa desete pozicije i tako ih dodatno udalje od borbe za plej-of.

Osmoplasirani Memfis posrće, sinoć su doživeli i poraz kod kuće upravo od Sakramenta, imaju dve pobede više od Pelikansa i Trejl Blejzersa, tri od "Kraljeva", pa je utisak da je ekipa Luka Voltona u dobroj poziciji da se u poslednjih 20ak mečeva izbori za poslednje mesto koje vodi u doigravanje.

Videćemo kako će Portland izgledati kada se Lilard bude vratio, imaće fore da se izbore za mesto broj osam, ali kao što smo napisali, u teškoj su situaciji.

Što se tiče Sakramenta, Foks se sinoć vratio na teren i predvodio ekipu do vrlo važne pobede, bez Beglija i Holmsa su navikli da igraju, pa je utisak da su zaista u najboljoj situaciji da se u završnici sezone izbore za dugo čekani plej-of.

Jedno je ipak sigurno, gledaćemo foto-finiš u borbi za osmo mesto na tabeli zapadne konferencije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.