Novinar: Igrao si letos za SAD...; Bogdan: Vi biste voleli da jesam VIDEO

Izvor: B92, 29.Sep.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinar: Igrao si letos za SAD...; Bogdan: Vi biste voleli da jesam VIDEO

Bogdan Bogdanović se oseća spremno za novu NBA sezonu.

Bogdan će treću godinu zaredom biti član Sakramento Kingsa.

On je bio najbolji igrač Srbije na Mundobasketu u Kini, poprilično se istrošio, ali kaže da je i više nego spreman za početak trening kampa.

"Osećam da sam na 150% i da idem ka 300%. Ovo je prvi trening kamp u koji ulazim kao veoma zdrav. Radio sam naporno ovog leta kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih pripremio telo", izjavio je Bogdanović.

Nekadašnji as Partizana istakao je da ne mora nikome da se dokazuje.

"Svako u košarci zna kakav sam ja igrač, tu nemam šta da dokazujem. Cilj je da pobedimo na što više utakmica i da generalno budemo bolji", jasan je Bogdan.

Jedan od novinara napravio je lapsus kada je hteo da pita Bogdanovića o reprezentativnom isksutvu, rekavši da je srpski košarkaš igrao za reprezentaciju SAD ovog leta.

"To bi vi voleli da jesam...", odgovorio je Bogdanović uz osmeh.

Sakramento će ove sezone imati novog trenera u vidu Luka Voltona, a potencijalno se očekuje da Bogdan, koji je prošle godine imao prosek od 14 poena, 3,5 skokova i 3,8 asistencija, dobije i veću ulogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVINAR NAPRAVIO LAPSUS I REKAO BOGDANU: Igrao si letos za Ameriku na Mundobaksetu... EVO KAKO JE SRPSKI AS REAGOVAO NA TO (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Sep.2019

Bek srpske repretentacije i najbolji strelac minulog Mundobasketa Bogdan Bogdanović vratio se u NBA, gde će uskoro početi pripreme za sezonu sa Sakramentom, a pre početka pripremnog dela srpski as strpljivo je odgovarao na pitanja predstavnika sedme sile.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.