Novi snimak Jokića iz provoda zapalio mreže: Jedan stih kao da je posvećen hejterima VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 14:05

Novi snimak Jokića iz provoda zapalio mreže: Jedan stih kao da je posvećen hejterima VIDEO

Nikola Jokić je posle naporne sezone u NBA ligi, u kojoj je osvojio prvu titulu i šampionski prsten, rešio da se malo opusti i zapeva sa društvom.

On trenutno provodi odmor u Somboru, a s vremena na vreme može se videti kako uživa s prijateljima u noćnom klubu.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se novi Jokićem video-snimak iz provoda, na kojem se može videti da peva pesmu "Zabranjenog pušenja" – >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Fikreta".

Između ostalog, u pesmi popularne grupe pojavljuje se stih "u lošoj formi sam", pa su mnogi pomislili da je upravo na taj način srpski košarkaš poslao poruku svima onima koji su negodovali zbog toga što se neće pojaviti u reprezentaciji.

Inače, Jokić je odlučio da ne bude deo srpske reprezentacije, jer, kako su rekli selektor Pešić i kapiten Bogdanović, nije bio ni mentalno, ni fizički spreman za novu akciju sa nacionalnim timom.

Snimak možete pogledati u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.