Novi potres u Evropi – Serž Ibaka u Bajernu

Izvor: B92, 13.Sep.2023, 19:34

Novi potres u Evropi – Serž Ibaka u Bajernu

Evroligaški rosteri polako se popunjavaju, a stiglo je i novo poznato NBA ime.

Bivši košarkaš Real Madrida, Oklahoma Siti Tandera, Orlando Medžika, Toronto Reptorsa, Los Anđeles Klipersa i Milvovki Baksa postao je novi član Bajern Minhena.

Ibaka ima 33 godine, iza sebe dugu NBA karijeru koja je počela tako što je 2008. godine izabran kao 24. pik na draftu od strane tadašnjih Sijetl Supersoniksa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Jedno vreme je igrao i za Real Madrid u Evropi, dok je sa Španijom osvojio Evrobasket 2011. i srebro na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Sigurno će biti veliko pojačanje za tim Pabla Lasa, koji je i najzaslužniji za to što će gorostasni centar biti član bavarskog tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.