Nove draft procene odgovaraju Topiću – Srbin u top 5

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 17:58

Nove draft procene odgovaraju Topiću – Srbin u top 5

Sve je bliži i bliži novi NBA draft, a procene oko najviših pozicija se konstatno menjaju.

Sada prema poslednjim procenama na srpski košarkaš Nikola Topić se nalazi na četvrtom mestu.

Košarkaš Crvene zvezde je od trenutka kada je objavljeno da će izaći na draft bio svrstan među prvih deset pikova, a kako stvari stoje najverovatnije će biti među prvih pet.

Ako se to obistini, Topić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će u tom slućaju biti najbolje plasirani srpski košarkaš na NBA draftu i sada je samo potanje u kom će klubu završiti.

Što se tiče ostalih pozicija, i na ovom draftu će prvom mesto zauzeti francuski košarkaš. Ovoga puta je to Zahiri Rizašer koji je član ekipe Burga, na drugom mestu je Australijanac Aleks Sar, dok treće i peto mesto popunjavaju čalnovi Kentaki Univerziteta Rob Dilingem i Rid Šepard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.